ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΜΑΚΕΤΩΝ

Μια μοναδική προσέλκυση στο περιτύλιγμα…

Παλιά η ετικέτα βασικό σκοπό είχε να πληροφορήσει τον καταναλωτή για το περιεχόμενό της, σήμερα όμως που οι εποχές έχουν αλλάξει εκτός της πληροφόρησης ισάξια θέση έχει και η προώθηση του προϊόντος μέσα από την ετικέτα του.

 

Η συσκευασία των προϊόντων δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική, έπειτα από την εισροή στα supermarkets των προϊόντων με ιδιωτική ετικέτα τα προϊόντα έγιναν λαβύρινθος και ο αγοραστής χρειάζεται αρκετή παραπάνω ώρα για την επιλογή του, εδώ πρέπει να προσέξετε το εμπορικό σας σήμα και την ταυτότητα σας το προϊόν σας πρέπει να ξεχωρίζει σε ένα γεμάτο ράφι supermarket και οπτικά να κερδίζει το ενδιαφέρον του καταναλωτή, μπορούμε να σας εγγυηθούμε με τα RHDC (reality High Definition colors) χρώματα που διαθέτουμε στις εκτυπώσεις μας, ετικέτες οι οποίες θα έχουν μια αξιοσημείωτη διαφορά και θα αρπάζουν την προσοχή του καταναλωτή.

 

Το ατελιέ μας απαρτίζεται από έμπειρους γραφίστες με διαφορετική φιλοσοφία και καλλιτεχνική προσέγγιση ο κάθε ένας, όποιες και αν είναι οι απαιτήσεις σας σε εμάς θα βρείτε αυτό που ψάχνετε για να κάνει το προϊόν σας αναγνωρίσιμο και ελκυστικό.

 

Εκτυπώσεις που συνδυάζουν όλα τα ωφέλει …προς όφελός σας!

Η τελική απόφαση του καταναλωτή για την επιλογή του προϊόντος γίνεται στο ράφι του supermarket, Η σωστή παρουσία του προϊόντος καθορίζει και την τελική επιλογή του καταναλωτή στο να φιλτράρει το προϊόν μέσα από πολλά άλλα προϊόντα έτσι ώστε να το τοποθετήσει στο καρότσι του, σε αυτή την επιλογή καθοριστική σημασία παίζει η ετικέτα και η συσκευασία του προϊόντος, η διαφορετικότητα αλλά συνάμα και η καλαισθησία, το ξεχωριστό αλλά και το εγγυημένο, καθορίζουν την επιλογή, εμείς σας εταιρεία είμαστε σε θέση να δημιουργήσουμε όλο αυτό το κλήμα – περιτύλιγμα του προϊόντος για να μπορέσει να περάσει από το ράφι στον καταναλωτή, η πρώτη επαφή κάνει την διαφορά και σας την προσφέρουμε η συνέχεια οφείλετε σε εσάς και στο προϊόν σας!

 

Το κυριότερο χαρακτηριστικό της εταιρείας μας σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι το ανθρώπινο δυναμικό και η τεχνογνωσία που μας κατέχει.

 

Ο ρόλος τις εταιρείας μας δεν είναι μόνο η εκτύπωση ετικετών και προϊόντων συσκευασίας αλλά και να ερευνά, να σχεδιάζει και να υλοποιεί καλαίσθητες μακέτες που δεν περνάν απαρατήρητες.

 

Παράλληλα τα υπόλοιπα τμήματα που διαθέτει η εταιρεία μας μπορούν να σας παρέχουν ολοκληρωμένες λύσεις για την εταιρική σας ταυτότητα καθώς και ένα πλήθος εμπορικών εκτυπώσεων για τις ανάγκες της εταιρείας σας.